Efterfødselsmassage

Forkæl dig selv – du gør et stort stykke arbejde

Som nybagt mor er der mange ting at se til. Det er først og fremmest en lykkelig tid, men den kan samtidig også være en opslidende periode, der tærer på kvindens ressourcer både fysisk og psykisk – Især de skæve stillinger, som man får indtaget, når man hurtigt skal lægge barnet til brystet eller give flaske, disponerer til opspændthed, som kan føre til smerter i nakke, skuldre og ryg. Og med de lange nætter med afbrudt nattesøvn kommer følelsen af at være træt helt ind i krop og sjæl.

I denne krævende periode er det vigtigt, at vi kvinder også husker at tage vare på os selv. Egenomsorg er et begreb, som mødre på barsel glemmer alt for ofte, fordi man giver al sin tid og omsorg til det lille nyfødte barn. Sagen er den, at man altid har ret til at gøre noget godt for sig selv – og alle nybagte mødre fortjener en efterfødselsmassage som belønning for det store stykke arbejde de udfører hver dag, 24 timer i døgnet. Ved at booke tid til en afslappende efterfødselsmassage giver du dig selv et velfortjent pusterum fra fuldtidsarbejdet som mor.

Efterfødselsmassage kan med fordel kombineres med behandlingen “Motherwarming”, de denne kombination skaber maksimalt velvære og styrker den nybagte mor med fornyet energi.

Jordemoder Mie Kure

Tlf. nr.: 28 51 21 90

E-mail: info@jordemodermiek.dk