Graviditetsmassage

Forkæl dig selv – du bærer et stort ansvar

At være gravid er en helt unik tilstand. At skabe og bære et lille barn i livmoderen er et smukt, men samtidig hårdt projekt for både krop og sind. Den gravide krop gennemgår store forandringer, og de fleste kvinder vil på et eller andet tidspunkt i løbet af deres graviditet mærke disse forandringer, fx i form af væskeophobninger, tunge/trætte ben, opspændthed, hovedpine, lænde- og/eller bækkensmerter. Massage løsner op for stive muskler og stimulerer blodcirkulationen og kan derved afhjælpe disse graviditetsgener.

Selvom du ingen gener har, kan du også sagtens forkæle dig selv med en graviditetsmassage, da du med sikkerhed vil opleve øget velvære efter behandlingen. Mange gravide oplever desuden at få en bedre søvn efter at have modtaget graviditetsmassage, da massagen nedsætter stressniveauet i både krop og sind. Så hvis du vil give dig selv, og ikke mindst din krop, en belønning for den store og smukke opgave den er ved at udføre, så book en tid til en skøn graviditetsmassage.

Graviditetsmassage kan med fordel kombineres med fødselsmodnende akupunktur, da en afslappet krop giver større chance for en succesfuld akupunkturbehandling.

Graviditetsmassage anbefales efter graviditetsuge 12 og frem til fødsel.

Jordemoder Mie Kure

Tlf. nr.: 28 51 21 90

E-mail: info@jordemodermiek.dk