Moxa – ”Motherwarming”

En afslappende og styrkende behandling til mor

Moxa-behandling er flere tusinde år gammel og stammer ligesom akupunktur fra Kina/østasien, hvor det stadig bliver brugt til behandling af diverse lidelser og sygdomme. Moxa er en kinesisk bynkeart, som findes i mange former, men fælles for dem alle er, at de har nogle helt unikke egenskaber, som gør dem særlig velegnede til behandling.
Behandling med moxa kan siges at være en slags ”varmebehandling”. Behandlingen foregår ved, at moxaen antændes, så der skabes en varme, som føres tæt på huden, uden at det brænder. Varmen og strålingen, som moxaen udsender, stimulerer særlige områder og punkter på kroppen, og der bruges f.eks. også nogle akupunkturpunkter som led i moxa-behandling. Til mine behandlinger i klinikken anvender jeg røgfri moxa.

Til nybagte mødre tilbyder jeg en helt speciel behandling med moxa, som kaldes ”Motherwarming”. Behandlingen varmer og styrker hele kroppen, herunder livmoderen samt de øvrige organer, og behandlingen er dermed ideel til at understøtte den generelle restitution efter fødslen. Desuden er Motherwarming en dybt afslappende og behagelig behandling, som enhver nybagt mor fortjener at nyde godt af.

Motherwarming kan med fordel kombineres med en efterfødselsmassage, da denne kombination skaber maksimal velvære og styrker den nybagte mor.

For optimal effekt anbefales Motherwarming indenfor de første 3-10 dage efter fødslen, men kan gives under hele barselsperioden.

OBS: Der findes pakkeløsninger, hvor Motherwarming kombineres med efterfødselssamtale eller efterfødselsmassage. Se under fanen ”Graviditets- og efterfødselspakker”.

Jordemoder Mie Kure

Tlf. nr.: 28 51 21 90

E-mail: info@jordemodermiek.dk