Om mig og klinikken

Jeg hedder Mie Kure og er uddannet jordemoder fra Jordemoderskolen i Aalborg i januar 2015. Efterfølgende har jeg arbejdet som jordemoder på fødegangen i Randers – her gik det op for mig, at jeg synes, at jeg manglede noget i mit daglige arbejde som jordemoder. Jeg følte ikke, at rammerne gjorde det muligt for mig at være den jordemoder, jeg SÅ gerne ville være. Tid er desværre en manglende faktor i det offentlige system, og jeg følte mig låst fast i mine behandlingsmuligheder. Min interesse er derfor faldet på de mange alternative behandlingsformer, som kan bruges til at understøtte hhv. graviditeten, fødslen og barselsperioden.Jeg har derfor brugt tid på at efteruddanne mig i akupunktur og diverse massageformer, hvilket i den grad har udvidet mit perspektiv på graviditets- og barselsområdet. Min baggrund som jordemoder og interessen for det alternative har så siden hen ført til åbningen af min egen private klinik – en klinik, hvor nøgleordene er TID, RO og NÆRVÆR.

At være gravid og føde et barn er den største oplevelse i ens liv, men det er samtidig også en umådelig stor opgave og en belastning for den kvindelige krop og psyke. Denne proces kan heldigvis understøttes både før, under og efter graviditeten gennem diverse behandlingsformer som fx massage og akupunktur. Mine tilbud skal ikke opfattes som en erstatning for de offentlige tilbud, men nærmere som et supplement. Det handler om, at den gravide kvinde og den nybagte mor skal have alle muligheder for at gøre noget godt for sig selv.

Kroppen kan meget mere, end vi tror – hvis den får lov. I dagens samfund går tingene stærkt. Vi stresser rundt, og hjernen er hele tiden på overarbejde. Vi glemmer helt at mærke og lytte til vores krop. Derudover har vi i den vestlige kultur også en tendens til først at søge behandling, når der er opstået et reelt problem. Dette mener jeg, er en stor misforståelse, idet mange potentielle problemer kan forebygges gennem en tidlig indsats. Der behøver slet ikke at være et problem, før man kan søge behandling. Selvom man har det godt, må man gerne arbejde på at få det endnu bedre.
Som gravid og som nybagt mor skal man have alle muligheder for at optimere sin sundhed og sit helbred på alle områder, både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt.

Min overbevisning er, at krop og sind hænger uløseligt sammen. Hvis sindet (tankerne) er på overarbejde, så belaster det også kroppen, og omvendt. Den gravide krop og psyke er ekstra sårbar, og jeg mener derfor, at gravide kvinder,og den gravide krop, fortjener ekstra kærlig omsorg. Dette gælder også kvinder på barsel, som lige har lagt krop til den hårdeste udfordring, man som kvinde kan udsættes for, nemlig en fødsel. Alle forløb er forskellige, og dette skal respekteres. I min private klinik er det mit største ønske at hjælpe og støtte dig i den proces, som du er ved at gennemgå. Sammen finder vi de rette behandlingsformer til netop dig og din situation, hvad enten dette må være samtale eller fysisk behandling, eller en kombination af begge dele.